مجتمع سورنا ثبت - ثبت شرکت ، ثبت برند

ثبت شرکت

مجتمع سورنا ثبت - ثبت شرکت ، ثبت برند

مجتمع سورنا ثبت به عنوان متخصص در امور ثبت شرکت و فعالیت شرکت ها در خدمت شما عزیزان می‌باشد. ما بصورت رایگان مشاوره ثبت شرکت را در اختیارتان می‌گذاریم. همچنین گام های ثبت شرکت را در این مطلب به شما ارائه می‌کنیم.

چگونه شرکت ثبت کنیم؟

اگر شما هم مثل بسیاری از مردم در فکر ثبت شرکتی هستید حتما به سوالات زیر برخوردید :

انواع شرکت ها چرا باید شرکت ثبت کنیم؟ مزایای ثبت‌ شرکت و فعالیت پیرامون آن چیست؟ آیا کار کردن تحت لقای اشخاص حقوقی یا همان شرکت معایبی هم دارد و اگر معایبی دارد آنها کدامند؟ وضعیت اعطای وام و تسهیلات مالی بانک‌ها و موسسات به شرکت‌ها کدامند؟ از نظر مالی و درآمد چه تفاوتی بین فعالیت در قالب شرکت و کار کردن در دیگر حوزه ها وجود دارد؟ وضعیت بیمه شرکت‌ها چگونه است و دولت چه مزایای بیمه ای به شرکت‌ها اعطا می‌کند؟ چه مقدار باید مالیات بدیم یا اصولا میزان مالیات شرکت‌ها چگونه است؟ آیا برای ثبت شرکتی من باید یک مکان مشخصی را داشته باشم؟ و در کل مزایا و معایب شرکت چیست و من به عنوان کسی که می‌خواهم کسب و کاری راه بیاندازم چرا باید شرکت ثبت کنم؟ و در آخر مرجع ثبت شرکتها کجاست؟

انواع شرکت ها سوالاتی که ذکر شد تنها بخشی از مسائلی است که متقاضیان ثبت شرکت‌ها با آن روبرو می‌باشند. مجتمع سورنا ثبت با مشاوره ثبت شرکت، به تمامی این سوالات به صورت تخصصی و جامع و ایضا کاملا رایگان جواب دهد. پس به صورت گام به گام با ما همراه باشید.

برای دریافت مشاوره های تخصصی فرم زیر را تکمیل نمایید تا کارشناسان ما طی حداکثر ۲۴ ساعت کاری با شما تماس بگیرند.

مجتمع سورنا ثبت - ثبت شرکت ، ثبت برند

انواع شرکت ها

مجتمع سورنا ثبت - ثبت شرکت ، ثبت برند

شرکت سهامی خاص :

شرکت سهامی خاص شرکتی است بازرگانی، که تمام سرمایه آن منحصرا توسط مؤسسین تامین گردیده و سرمایه آن به سهام تقسیم شده و مسئولیت صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمی سهام آنها است. تعداد سهامداران نباید از سه نفر کمتر باشد. عنوان شرکت سهامی خاص باید قبل از نام شرکت یا بعد از آن بدون فاصله با نام شرکت بطور روشن و خوانا قید شود. از آنجا که …

شرکت سهامی عام :

برای انجام پروژه های بزرگ عمرانی، صنعتی، کشاورزی وجود شرکتهای بزرگ لازم و ضروری است. در اینگونه شرکتها سرمایه های اندک در قالب سهام به عموم مردم واگذار می شود. موسسین یا مدیران با اداره شرکت سرمایه حاصله را در جریان گردش صحیح اقتصادی قرار می دهند و در اثر این عمل دو منفعت حاصل می گردد. در مرحله اول سودی از سرمایه گذاری یا انجام فعالیت های عمرانی نصیب سهامدار می شود و در مرحله دوم رونق و آبادانی را برای کشور به ارمغان می آورد. شرکت سهامی عام نوع بخصوص و…

شرکت تعاونی :

شرکت‌های تعاونی شرکت‌هایی هستند که تمام یا حداقل ۵۱% سرمایه به وسیله اعضا در اختیار شرکت تعاونی قرار می‌گیرد و وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها، شرکت‌های دولتی و وابسته به دولت و تحت پوشش دولت، بانک‌ها، شهرداری‌ها، شوراهای اسلامی کشوری، بنیاد مستضعفان و سایر نهادهای عمومی می‌توانند جهت اجرای بند ۲ اصل ۴۳ قانون اساسی از راه وام بدون بهره یا هر راه مشروع دیگر (از قبیل مشارکت مضاربه، مزارعه مساقات اجاره، اجاره به شرط تملیک، بیع شرط فروش، اقساطی و صلح) اقدام به کمک در تامین یا افزایش سرمایه شرکتهای تعاونی نمایند بدون آنکه عضو باشند…

شرکت تضامنی :

شرکت تضامی توسط حداقل یک مدیر که شرکا از میان خود انتخاب می نماید اداره می شود. مدیر مزبور ممکن است غیر از شرکا بوده و از خارج انتخاب شود (ماده ۱۲۰ق.ت) در صورتی که مدیران از بین شرکا بدون قید در اساسنامه انتخاب شده باشند، با توجه به شرایط اساسنامه به اتفاق آرا سایر شرکا قابل عزل می باشند. مدیر غیر شریک با شرایط پیش بینی شده در اساسنامه و در غیر این صورت با تصمیم اکثریت شرکا معزول می شود…

شرکت با مسئولیت محدود :

شرکت با مسئولیت محدود شرکتی است که حداقل تعداد شرکا در آن دو نفر خواهد بود ( م ۹۴ ق.ت ). حداقل سرمایه در شرکت مسئولیت محدود با توجه به رویه و حداقل مبلغ دریافت حق الثبت یک میلیون ریال می باشد. سعی شود در نام شرکت از نام شرکا استفاده نشود. اسم شریکی که در نام شرکت قید شود حکم شریک ضامن در شرکت تضامنی را داشته و در بدو امر مسئول پرداخت کلیه قروض و تعهدات شرکت خواهد بود ( م ۹۵ ق.ت) و …

شرکت نسبی :

شرکت نسبی شرکتی است که برای امور تجارتی تحت اسم مخصوص بین دو یا چند نفر تشکیل و مسئولیت هر یک از شرکا به نسبت سرمایه ای است که در شرکت گذاشته است. (ماده ۱۸۳ ق.ت) قانونگذار برای آگاهی اشخاص ثالث از نسبی بودن مسئولیت شرکا قید عبارت مزبور را لازم دانسته است و …

موسسه :

موسسه غیر تجاری موسسه ای است که جهت مقاصد غیر تجاری مثل امور علمی ادبی یا امور خیریه و امثال آن تشکیل می شود و تشکیل دهندگان آن ممکن است قصد انتفاع داشته و یا نداشته باشند. موسسه مزبور از تاریخ ثبت شخصیت حقوقی پیدا می کنند و می تواند عناوینی از قبیل انجمن بنگاه کانون و امثال آن را اتخاذ نمایند. موسسه غیر تجاری به دو قسمت تقسیم می شوند:

  1. موسسه ای که هدفش جلب منافع و تقسیم آن بین اعضا خود نباشد.
  2. موسسه ای که هدفش جلب منافع مادی و تقسیم منافع مزبور بین اعضا خود یا غیر باشد مانند کانون های فنی و حقوقی و غیره و…
مجتمع سورنا ثبت - ثبت شرکت ، ثبت برند

گام های ثبت شرکت

مجتمع سورنا ثبت - ثبت شرکت ، ثبت برند
اگر خود قصد انجام کلیه امور ثبت شرکتتان را دارید ، به راحتی و در ۷ قدم این کار را انجام دهید:

گام اول

 برای راحتی و سهولت کار فرم شماره زیر را دانلود نموده و تکمیل نمایید.

گام دوم

با توجه به فرم بالا نسبت به ثبت سیستمی در سیستم جامع ثبت شرکت‌ها اقدام نمایید. لازم به ذکر است که عملیات ثبت سیستمی و پر کردن فرم‌های سیستم و تنظیم اساسنامه و شرکت‌نامه و … یک مقوله حساس و تخصصی می‌باشد و پیشنهاد ما این است که این امر را به مجتمع سورنا ثبت بسپارید. برای ارسال درخواست خود مبنی بر ثبت شرکتتان می‌توانید فرمی را که در انتهای این برگه است پر کنید یا با ما تماس بگیرید.

گام سوم

با در دست داشتن ۴ قطعه عکس ۳*۴ کلیه اعضا و بازرسین و همچنین اصل مدارک هویتی به اداره مربوطه مراجعه کنید و درخواست گواهی عدم سوء پیشینه نمایید. مشاوره ثبت شرکت گام های ثبت شرکت چگونه شرکت ثبت کنیم ؟

گام چهارم

بعد از انجام امور ثبت سیستمی و تایید شدن اولیه نام، ابلاغیه تایید نام را چاپ کرده و به یکی از بانک‌های دلخواه جهت افتتاح حساب شرکت مراجعه کنید و با ارائه ابلاغیه تایید نام، درخواست افتتاح حساب شرکت در شرف تاسیس با نام مذکور را می کنید. سپس از بانک مذکور تقاضای ارائه گواهی افتتاح حساب می کنید.

لازم به ذکر است که میزان موجودی درون حساب باید دقیقا مطابق با موجود ذکر شده در اساسنامه و اظهار نامه باشد.

گام پنجم

مدارک زیر را آماده نموده و به آدرسی که در رسید پذیرش در سیستم ثبت شرکت ها موجود هست، ارسال نمایید.

لیست مدارک : مشاوره ثبت شرکت گام های ثبت شرکت چگونه شرکت ثبت کنیم ؟

دو نسخه اظهارنامه تکمیل شده.

دو نسخه اساسنامه تکمیل شده.

اصل گواهی بانکی مبنی بر پرداخت سرمایه تعهدی (حداقل ۳۵% سرمایه) همراه با فیش واریزی

اصل مجوز فعالیت از مراجع ذیربط در مواردی ثبت موضوع نیاز به مجوز داشته باشد

تصویر برابر با اصل مدارک احراز هویت سهامداران، مدیران و بازرسان

اصل گواهی عدم سوءپیشینه جهت اعضاء هیأت مدیره، مدیرعامل و بازرسان

دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی موسسین

دو نسخه صورتجلسه هیأت مدیره تکمیل شده

گام ششم

بعد از ارسال مدارک با پست، یک رسید پستی از اداره پست دریافت خواهید کرد که حتما باید شماره بارکد رسید به همراه تاریخ ارسال را در قسمت مربوطه در سامانه ثبت شرکت ها وارد نمایید.

گام هفتم

بعد از ۳ الی ۱۰ روز کاری (بسته به میزان شلوغی اداره ثبت مربوطه) به اداره ثبت مراجعه کرده و با امضا ذیل دفاتر سازمان ثبت و پرداخت فیشهای واریزی ( حدودا ۶۰۰۰ تومان ) ، اساسنامه، آگهی تاسیس و سایر مدارک شرکت را تحویل بگیرید.